Hepo

Hepo biedt waterdichte oplossingen voor aanleggers van vijvers en
zwembaden
via het verwerken van glasvezel versterkt polyester.

Enkele realisaties

Voor de zwembadbouwer en vijveraanlegger zijn wij een betrouwbare partner voor een langdurige samenwerking. Wij zorgen voor een mooi afgewerkte waterdichte  eindlaag in polyester, in de gewenste kleur.
 

Een nieuw zwembad in polyester

Bij nieuwbouw plaatsen wij de polyester eindlaag nadat alle flenzen en boordstenen zijn geplaatst. Belangrijk is dat de flenzen gelijk zitten met de wand of vloer. Ook moeten de wanden en vloer vlak zijn voor het aanbrengen van de polyester. Eventuele oneffenheden worden bijgeplamuurd.

Een renovatie van een vijver

Vooreerst wordt de vijver volledig gezuiverd. Daarna wordt de kapotte folie of liner verwijderd en wordt de nieuwe polyesterlaag aangebracht. Polyester in uw vijver verhindert dat de wortels doorheen de wand of vloer dringen en zo de vijver laten lekken. Je kan de planten best plaatsen in bakken die je zo in de vijver zet nadat de polyester is aangebracht.

Polyester scheidingswanden en toebehoren voor zwembaden

Vaak wordt een rolluik in het zwembad geplaatst. Om dit af te schermen wordt er een polyester plaat voor gezet. Bestaande zwembaden zonder trap kunnen tevens voorzien worden door een 'zwevende trap'.

Contacteer ons

Hepo bvba

Kattestraat 83
2220 Heist op den Berg
T. 015 24 30 88
M. 0475 52 97 74
E. hepo@telenet.be