Hepo

Hepo biedt waterdichte oplossingen voor aanleggers van vijvers en
zwembaden
via het verwerken van glasvezel versterkt polyester.

Partner voor zwembadbouwers en tuinaanleggers

Tuinaanleggers en zwembadbouwers kennen polyester als geen ander. De kunststof is niet weg te denken uit hun wereld. En ze doen graag een beroep op Hepo. Want polysterwerk is … specialistenwerk.

Tuinaanleggers

Een mooie tuin vraagt niet alleen mooi, maar ook duurzaam materiaal. Tuinaanleggers weten waarom ze dan voor polyester kiezen. Denk maar aan een vijver. Polyester verhindert dat opdringerige wortels door de wand of vloer groeien. Resultaat? Een waterdichte vijver. Nu en later.

Zwembadbouwers

Een zwembad is niet langer het privilege van miljonairs. Toch blijven het grote kosten. Zwembadbouwers vertrouwen daarom op het professionele advies van Hepo. Wij zorgen voor een perfecte afwerking. En rekenen meedogenloos af met vijanden zoals osmose. Zo gaat er geen druppel water verloren.

Renovatie of nieuwbouw

Bij nieuwbouw plaatsen wij de polyester eindlaag nadat alle flenzen en boordstenen zijn geplaatst. Bij renovatie schuren we eerst de oude polyester laag op en passen dan dezelfde werkwijze toe als bij nieuwbouw: een glasvezel versterkte polyesterlaag die we afwerken met twee lagen topcoat.

Kiest u voor polyester?

Bent u zwembadbouwer of tuinaanlegger? Kies dan voor een vaste samenwerking met een trouwe partner: Hepo. Ontelbare ondernemers gingen u voor. Ziet u het resultaat graag met eigen ogen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

Contacteer ons

Hepo bvba

Kattestraat 83
2220 Heist op den Berg
T. 015 24 30 88
M. 0475 52 97 74
E. hepo@telenet.be